Met jouw familie herdenken?

Tijdens de jaarlijkse herdenkingen is zichtbaar hoezeer de oudere generaties geraakt zijn door de tweede wereldoorlog. Voor sommigen is het te belastend om deze fysiek bij te wonen. De uitzending op tv biedt dan uitkomst om er toch een beetje bij te zijn. Maar veel mooier is het voor de oudste generatie om met de hele familie een eigen herdenking gebaseerd op jullie roots samen te stellen!

We make a living by what we get. We make a life by what we give

Winston Churchil

Hoe werkt het?

Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend. Samen tasten we wensen en mogelijkheden af. Vaak is dat in de praktijk van de Stichting in Almere, een andere locatie of bij jou thuis. Maar soms ook digitaal via Zoom, Teams of Skype. Bij blijvende belangstelling maak ik een kosteninschatting op basis van draagkracht (zie hieronder: Geen kosten maar een donatie).

Groei voor jou én de stichting

Rituals to Root gaat voor (persoonlijke) groei. De stichting heeft de ideële doelstelling om onderlinge verdieping en verbinding te brengen met eigentijdse zingevingsactiviteiten. Over deze activiteiten kun je meer lezen op deze pagina. Wij zijn volop in ontwikkeling en jouw betrokkenheid is dan ook erg belangrijk voor ons en het gezamenlijke groeiproces. Wij zijn er om jou te helpen. Help jij ons ook? Met jouw persoonlijke en/of financiële bijdrage ondersteun je (in)direct een verbindende samen-leving.

Geen kosten maar een donatie
Als professioneel vrijwilliger draag ik bij aan de stichting en voer hiermee mijn persoonlijke missie en bijdrage aan de maatschappij uit. Daar (deels) in slagen is mijn beloning. Het aantal gewerkte uren (€50,- per uur) dient als leidraad voor bepaling van hoeveel of wat jij uiteindelijk als mijn vergoeding doneert aan Stichting Rituals to Root. Mijn uurvergoeding is flexibel en altijd in combinatie met jouw draagkracht.

Ter illustratie het aantal geschatte uren per activiteit:
• een volledige viering of ceremonie – 12 uur
• workshop/lezing standaard – 4 uur
• workhop/lezing op maat – 6 uur
• buiten Almere vraag ik een reistegemoetkoming

Weerhoud het financiële plaatje jou ervan om iets speciaals te organiseren? Twijfel dan niet om in overleg te gaan en wellicht suggesties aan te dragen. Rituals to Root wil echt verbinden en bied je de mogelijkheid om een donatie creatief te benaderen. Bekijk de suggesties hieronder of wellicht heb een ander voorstel? Ik verneem ze graag!

Betaal tips:

Bring Your Own
Deel de donatie kosten met anderen. Investeer in jezelf, alleen of samen met anderen. Als familieleden, vrienden, collega`s het ook belangrijk vinden en onderdeel vormen van de activiteit, kan een activiteit een gezamenlijke investering worden. Iedereen draagt bij net als een “BYO feest”.

 

Vraag een stukje diepgang cadeau
Organiseer jij een interactieve lezing of een workshop over rituelen en symbolen door Rituals to Root? Vraag dan een bezinningsactiviteit voor je verjaardag of een andere gelegenheid. Vraag dus in plaats van een cadeau een financiële bijdrage aan jouw activiteit (waar een ieder ook zelf weer onderdeel van is).

 

Wederwerken
Krijg je het financieel niet rond? Een tegenprestatie leveren is ook een mooie manier van betalen. Wederwerken noem ik dat, de deeleconomie waarin we kennis, tijd en energie met elkaar kunnen uitwisselen. Wij doen iets voor jou, jij doet iets voor ons. Jij en/of de leden uit jouw groep. Iedereen is ergens goed in en er is altijd iets te bedenken wat de stichting nu of in de toekomst kan gebruiken.
Donaties
Jouw donatie helpt ons om de werkzaamheden van de Stichting Rituals to Root voort te zetten. Vanzelfsprekend zijn wij hier enorm blij mee. Jouw structurele of eenmalige donatie geschiedt via overmaking op bankrekeningnummer:
NL79 TRIO 0338802738  t.n.v. Stichting Rituals to Root 

Het is niet verplicht maar graag vraag ik je om bij de betaalomschrijving je email adres te vermelden, zodat ik je kan bedanken(!) en op de hoogte kan houden van onze activiteiten.

Laten we elkaar vooral versterken!

×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?