Wanneer? Bekijk AGENDA

We hebben het overal over, behalve over taboes, en de dood is misschien nog wel het grootste taboe. Toch maken we allemaal de dood mee, van een afstand of heel dichtbij. En zelf gaan we ook een keer dood.

Jos Bregman en Zilla van Dijk nodigen je uit voor het Death Cafe in Oosterwold. Hier hebben we het over de dood in alle facetten zonder doel. Laagdrempelig. Open. Warm. Veilig. Gewoon. Thee en taart op tafel. We doen eerst een rondje van totaal een uur. De lengte van wat je deelt wordt dus gemaximeerd door het aantal aanwezigen. Daarna zien we waar het gesprek ons brengt. We delen vanuit ons zijn zonder te overtuigen.

Een alledaags gesprek met gewone mensen, zonder agenda, thema of spreker, met als vertrekpunt de dood. Een onderwerp waar iedereen uiteindelijk mee te maken heeft. Een gesprek over de dood gaat uiteindelijk over het leven. Je vertelt, je luistert, je vraagt. Waarom? Het vergroten van bewustzijn rond de dood met als doel mensen te helpen het beste uit hun (eindige) leven te halen.

– Non profit
– Toeganklijk, veilig en vertrouwelijk
– Zonder intentie, doel, conclusie, product of verwachting
– Met thee, taart etc.

Death café Oosterwold is een initiatief van Jos Bregman – Nature Access en Zilla van Dijk Stichting Rituals to Root. Death Cafe is een wereldwijde beweging van duizenden samenkomsten per jaar. Info: https://deathcafe.com/

×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?