Huiskamergesprekken in de Luwte van Windekind

Wie: voor een ieder die bewust leeft of wil leven
Wat: Huiskamergeprekken van Betekenis
Wanneer: regelmatig (zie agenda) middagen van 13:30 inloop, 14:00 tot 16:00 uur,
Waar: in de Luwte, de huiskamer van Windekind, Frederik van Eedenweg 38, 1349 CN Almere Oosterwold
Kosten: geen, vrijwillige bijdrage altijd welkom
Opgave: noodzakelijk via zilla@ritualstoroot.nl

Rondom verschillende thema`s openen wij regelmatig onze deuren voor dialogen over het leven én over de eindigheid ervan. De eerste in een reeks van onderwerpen vindt plaats op Vergankelijkheidsdag en daarmee het “Thema Vergankelijkheid”. Gesprekken vinden plaats in onze warme houten woning Windekind in de weelderige Troosttuin met Stiltepad en Bezinningsplek in Almere Oosterwold. Er is begeleiding van een deskundig groepsleider en we nodigen uit om vooral ook levens- en levenseindevragen te delen, zodat we daar met elkaar naar kunnen kijken en van kunnen leren.

Praten over belangrijke levensmomenten en thema`s rondom sterven gaan vooral over het leven. Over wie je bent, wat het leven voor jou betekent, de moeite waard maakt, wat anderen voor je betekenen. We nodigen uit om echt naar elkaar te luisteren en samen te onderzoeken wat voor jou en de ander wezenlijk waardevol is. Je inspireert anderen met jouw zienswijze en gaat ook rijker naar huis doordat je door de bril van anderen hebt mogen meekijken.

We ontvangen graag suggesties voor thema`s of onderwerpen waar jij graag meer over zou willen weten of over zou willen praten. We zijn met elkaar in een bescheiden groep in huiselijke sfeer. Deze middagen zijn vrij toegankelijk met opgave van aanwezigheid.

 

×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?