Online Ontmoetingsavond Netwerk Sterven en Rouw Flevoland 

De kracht van ons netwerk is dat we verschillende disciplines rondom sterven vertegenwoordigen waarin we elkaar kunnen versterken. Juist nu is het waardevol met elkaar te delen en van elkaar te leren. Er zijn mensen die eenzaam sterven en naasten die geen afscheid mogen nemen op de manier die ze graag zouden willen en waar ze behoefte aan hebben. Hoe kunnen wij met ons netwerk diegene nog beter bijstaan? Waar kunnen wij samenwerken om het voor de stervende mens en hun naasten dragelijker te maken en ze meer te kunnen ondersteunen?

Je bent van harte uitgenodigd voor een video conference vanuit het netwerk. Een ontmoeting online om: te vertellen wat je meemaakt en hoe je daarmee omgaat, elkaar te ondersteunen, je gehoord en gezien te voelen en door het delen te leren van elkaar. Een ieder van het netwerk is uitgenodigd mee te doen.

Wat: Online ontmoetingsavond Netwerk Sterven en Rouw Flevoland
Thema:Zelfzorg in coronatijd
Wanneer: woensdagavond 10 juni van 19:30 :00 – 21:00 uur (“inloop” van 19:15 uur)
Waar: van achter jouw laptop, tablet of telefoon
Deelname is gratis. Voor de inlogcode mail je naar zilla@ritualstoroot.nl

FLYER of Klik HIER voor uitgebreide info netwerkavond 21 oktober 2020 in Lelystad in ontmoeting met Marinus van den Berg

HET NETWERK STERVEN EN ROUW FLEVOLAND is een initiatief van Stichting Rituals to Root i.s.m. Namen Blijven en ontstond in 2018. In andere delen van Nederland waren al dergelijke netwerken actief en een inmiddels gevormde werkgroep faciliteert Netwerkbijeenkomsten. We voorzien in een behoefte om elkaar nader te kennen en verbindingen aan te gaan samen met betrokken organisaties binnen Flevoland. Sindsdien zijn we volop in ontwikkeling met degene die deelnemen aan onze netwerkavonden waarin we kennis met elkaar delen, er samenwerkingen ontstaan, we elkaar ontmoeten en verbindingen zoeken. We komen minimaal 2x per jaar bij elkaar in Lelystad. Vooralsnog zijn de avonden gratis toegankelijk maar vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Lees onze doelstelling en maak kennis met de werkgroep hieronder. Wanneer jij een professional bent in begeleiding bij sterven, uitvaarten of rouw, interesse hebt in aansluiting of de verslagen van de bijeenkomsten wilt lezen, mail de coördinator zilla@ritualstoroot.nl.

ONZE DOELSTELLING
Een Netwerk voor en door professionals in begeleiding bij sterven, uitvaarten en rouw die met elkaar de verbinding en verdieping zoeken in ontmoeting, ondersteuning, inspiratie en informatie uitwisseling. Het netwerk streeft naar ondersteunende verbindingen met de (medische-) zorginstellingen voor verbetering in de overgangen van sterven ervoor, tijdens en erna voor cliënten en hun naasten.

DE WERKGROEP
De faciliterende werkgroep bestaat uit betrokken collega`s die met elkaar de verdieping en verbinding aan gaan: Elsbeth de Kruijf (Rouwdeskundige), Erna Vlaar (Stervensbegeleider), Anja Stam (Ritueelbegeleider), Martijn Huffnagel (Uitvaartondernemer), Bernadette Wegman (Nazorg) en Zilla van Dijk (Stervens- en ritueelbegeleider alsmede coördinator).

Voor data van bijeenkomsten: AGENDA

Share This
×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?