Ritueellab-Online: pleisterplaats voor ritueelbegeleiders

 

Wil je even je verhaal doen? Jezelf voeden? Het Ritueellab-Online bied je deze mogelijkheid. Een pleisterplaats voor ritueelbegeleiders. Na het eerste Ritueellab-Online ontving Indra mooie feedback van de deelnemers, voldoende om een aanbod te maken voor collega ritueelbegeleiders.

AANBOD
Voor het eenmalige bedrag van € 15,- kun je elke twee weken even landen bij het Ritueellab-Online via Zoom, de pleisterplaats voor ritueelbegeleiders. Op verschillende dagen, op verschillende momenten van de dag, zodat iedereen ruimte kan vinden om aan te sluiten. Voor zolang als het nodig is.
Graag nodigen wij uit om te laten weten welke vragen je hebt, welke onderwerpen je wilt bespreken. Wil je gewoon je hart luchten? Zoom beter leren kennen? Hebben jullie initiatieven gezien waar je het over wilt hebben? Let us know!

AANSLUITEN?
Laat weten of je erbij wilt zijn de komende maanden. We plannen in elk geval online een paar weken vooruit. Als je inschrijft, ontvang je een factuur met betaallink van Indra in de loop van de week. Aanmelden kan via: indra@vormgevenenvoorgaan.nl

Van harte tot ziens bij de pleisterplaats,
Indra (initiatiefnemer Ritueellab) | Vormgeven en Voorgaan en Zilla | Rituals to Root

 

×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?