Op 19 juni wordt op het inspirerende Landgoed ISVW in Leusden een “Theater van het Leven” gehouden. Stichting Rituals to Root doet mee. Speel jij ook mee met liefde en lef?

Leven is ook geconfronteerd worden met levensvragen die verwarrend of bevrijdend kunnen zijn en kansen bieden. Daarbij staan angst en liefde soms op gespannen voet met elkaar, raken we met onszelf en anderen in de knoop en valt het leven soms zwaarder dan we zouden willen. Het leven wordt immers liefst moeiteloos geleefd. Maar hoe doe je dat?

Ter inspiratie creëren de organisatoren en deelnemers een omgeving waarin ze elkaar een variëteit aan thema’s en werkvormen kunnen aanreiken om beter in staat te zijn met lef en in liefde te leven. Uit dat aanbod stel je die dag je eigen programma samen, waarbij je de keuze hebt uit verschillende workshops, gespreksgroepen, meditatiesessies, muziek, dans en meer.
Een van de opties is de sessie van Zilla van Dijk | Rituals to Root in bezinning op de eigen sterfelijkheid.

Een goede dood
In deze werk- en gespreksessie word je meegevoerd met jouw innerlijke levenswijsheid in bewust en liefdevol sterven. We verhouden ons tot de dood én het sterven wat hieraan vooraf gaat. Daarbij ontdekken we wat René Gudes woorden: “sterven is doodeenvoudig, iedereen kan het” met ons doet.

Kosten voor deelname aan de dag met alle opties: € 75 | … Krappe beurs? Laat jouw financiën geen drempel zijn om deel te nemen en vraag de organisatie! Meer info of opgave

 

×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?