Voor begeleiders bij sterven, uitvaarten en rouw en belangstellende stervelingen

Eerstvolgende mogelijkheid voor deelname is op 26 september in Almere. Info en/of opgave

Wanneer: regelmatig van 13:30 tot 16:30 uur | zie AGENDA
Waar: Windekind, Frederik van Eedenweg 38, 1349 CN Almere
Kosten: € 25,=
Aanmelden: zilla@ritualstoroot.nl onder vermelding van ‘UDK 26-09.

Belicht je eigen (on)sterfelijkheid, juist nu
Hoe voed, verdiep en verbreed jij jezelf om in open verbinding te kunnen zijn met de ander? Thema`s die jij als professional en vrijwilliger in begeleiding bij sterven, uitvaarten en rouw zou mogen onderhouden. Je komt regelmatig in aanraking met mensen voor wie afscheid en sterven op dat moment hét thema van hun leven is. Dat vraagt een compassievolle en open houding.

Ik nodig je uit om in dialoog te gaan met jezelf, je te bezinnen op je eigen (on)sterfelijkheid. Jezelf en ons een blik te gunnen wanneer je voorzichtig de deksel van jouw kist oplicht. Wellicht deed je dit al eens maar is het in ontwikkeling? Hoe ver ben je er mee en waar sta je nu? Wat is er nog meer te ervaren? Hoe onderhoud je jouw bewustzijn op het onvermijdelijke?

Wist je dat bijna 90% van jouw reacties en handelingen voortkomen uit je onderbewuste zonder er erg in te hebben? Met dit gegeven zou het voor iedere sterveling belangrijk zijn meer levensinzicht te halen uit verdieping en voor jou als professional in het bijzonder.

Hoe ziet de middag of avond er uit?
In een warme en open sfeer met ruimte voor ieders levensovertuiging openen en sluiten we de middag gezamenlijk. We verstillen, verdiepen en verzachten op verschillende niveaus en gaan op verkenning in een bescheiden groep van maximaal 6 deelnemers. Je bereidt je voor door een voorwerp mee te nemen dat je tijdens jouw sterven bij je zou willen hebben en je schrijft een korte reflectie op sterven aan de hand van nog te ontvangen vragen. Wij ontmoeten elkaar met inachtneming van de RIVM aanwijzingen op dat moment.

Wat: verdiepingsbijeenkomst in zelfreflectie op (on)sterfelijkheid
Voor: begeleiders bij sterven, uitvaarten en rouw en belangstellende stervelingen
Info: zilla@ritualstoroot.nl

 

Share This
×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?