Mini festival | Vrij Zijn!

Omdat er in 2001 een golf van angst ontstond op deze datum. En angst schept onvrijheid. Ook de gebeurtenissen van de afgelopen (corona) tijd kunnen je in de angst laten schieten of je het gevoel geven niet meer vrij te zijn.Het Mini Festival Vrij Zijn wil dit keren door samen te ontdekken dat we allemaal vrij zijn. Laten we elkaar inspireren maar vooral ook herinneren aan onze innerlijke vrijheid.
Vrij Zijn, is ook één van de ‘ingangspunten’ waarmee we werken met de magische driehoek. Het is de kunst vrij te zijn van oordelen over jezelf en van anderen, vrij van sociale conventies en conditioneringen. Je vergroot hiermee je speelruimte en transformeert je belemmeringen.

Vrijdag 11 september | Tante Jans, Schapenkamp 2, Hilversum | 09-00 tot 20:00 uur

OPGAVE

Er zijn verschillende workshops en netwerkmogelijkheden mogelijk tijdens dit gratis toegankelijke festival. Variërend van coaching, veldwerk, opstellingen, chi-kung, tot dans, muziek, schilderen en dichten. Rituals to Root doet ook mee met de workshop:

Workshop vrijheid in vergankelijkheid!
Ons werkelijk innerlijk vrij voelen in ons leven kan al een behoorlijke uitdaging zijn maar hoe vrij voel jij je met vergankelijkheid? Bij geboorte zuigen we met onze eerste inademing de belofte van een levenseinde diep onszelf in. Tijdens ons leven blijven we in- en uitademen tot we uiteindelijk de laatste adem uitblazen. Hoe wij ons verhouden tot vergankelijkheid vraagt een diep bewustzijn. Wil jij je vrijer in het leven voelen? Adem dan mee in de spiegel van jouw (on)sterfelijkheid!

 

×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?