Let love be like a tree, with roots deep in the ground and branches stretched out to the sky

Bron onbekend

Therapeuten & Uitvaartondernemers

 

Therapie | coaching | mediation

De kracht van rituelen als aanvulling en ondersteuning van allerlei therapie- en coachingsvormen alsmede mediation wordt pas duidelijk bij een juiste toepassing met doordachtheid, aandacht en plechtigheid. De opbouw en structuur van het ritueel is daarbij essentieel evenals het doel zoals beschouwing, ontwikkeling en perspectief bieden.

Ritueelbegeleiders zijn geen therapeuten maar zingevers die innerlijk raken waar woorden niet komen. Rituelen hebben een therapeutisch effect. Als therapeut kent u uw cliënt het beste en werk ik graag samen, in opdracht of adviseer rituelen op maat om het proces van de cliënt die extra dimensie, verwerking, integratie en slagingskans te geven.

Uitvaartondernemers

Uitvaartondernemers kennen als geen ander de kracht van rituelen bij afscheid. Vele uitvaartondernemers gaan zelf steeds verder in het toepassen ervan. Als ritueelbegeleider kan ik daarbij ondersteunen of overnemen waar nodig of wenselijk. Ook bied ik advies op maat.

Voor alle uitvaartwerkers ontwikkel ik een workshop die het zelf ontwerpen van een persoonlijk afscheidsritueel inzichtelijk maakt. Ook bedenk en ontwikkel ik graag in samenwerking een uitvaartritueel op maat waarmee u zich kunt onderscheiden en profileren.

×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?