Vulnerability is the only bridge to build connection

bron onbekend

Verenigingen & Stichtingen

 

 

Sport en hobby

Verenigingen en stichtingen verbinden mensen met elkaar die een gezamenlijk doel voor ogen hebben of een hobby of passie delen. Sportverenigingen zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze vorm van verenigen leent zich bij uitstek voor het uitvoeren van rituelen en meer inhoud geven aan gebeurtenissen binnen die context.

  • Meer diepgang in de jaarlijkse Algemene Vergadering?
  • Creatieve huldigingen van kampioenen of vrijwilligers van het jaar?
  • Een ritueel of ceremonie op maat van uw stichting die met kleine aanpassingen te hergebruiken is?
  • Heeft de club een jubileum en is de wens dit buiten de gebaande paden te vieren?
  • Hoe gaat de club om met leden die overlijden?

 

Toekomstig Herdenken

Vanuit de focus op oorlogsgerelateerde momenten biedt Rituals to Root ontwerp, uitvoering en/of advies over nieuwe eigentijdse vormen collectief herdenken, vieren, afscheid nemen en betekenis geven. De door WO2 getekende roots in Indië en Nederland vormen een stevige basis voor meedenken in hoe organisaties hun herdenkingen voorzichtig generatieproof kunnen transformeren.

Zorgorganisaties

Mensen die zijn overleden door de achterdeur wegvoeren is niet meer van deze tijd. Uitgeleide doen met aandacht is een plechtig afscheidsmoment voor alle betrokkenen, ook voor de verzorgers. Graag denk ik met u mee over een eenvoudig uitvoerbaar uitgeleide ritueel op maat voor uw organisatie die naar situatie te personaliseren is. Dit geldt voor hospices, zorg- en ziekenhuizen (zie ook Ouderen).

×

Welkom!

Klik op het icoontje om een Whats App bericht te sturen of stuur een berichtje per email aan zilla@ritualstoroot.nl.

× Kan ik je helpen?